Ny patient

OBS! Når du har fået en henvisning fra din egen læge, bedes du ringe til os for at booke en tid. Du bliver ikke indkaldt automatisk.


Sygesikringsgruppe 1 patienter

Hvis du er i Sygesikringsgruppe 1 og ønsker at bestille tid hos os til undersøgelse og behandling, kræver det, at der foreligger en godkendt elektronisk henvisning fra din egen læge. Undersøgelse og behandling er gratis for dig, hvis du kan fremvise gyldigt sygesikringskort. Du kan se på kortet, hvilken sygesikringsgruppe, du tilhører.

Det er vigtigt, at du udfylder og medbringer Spørgeskema før 1. konsultation. Det giver bedst mulighed for en optimal undersøgelse og behandling af din problemstilling.

Ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før den aftalte konsulation, kan der opkræves et gebyr på kr. 250.


Sygesikringsgruppe 2 patienter

Hvis du er i Sygesikringsgruppe 2 og ønsker at bestille tid hos os til undersøgelse og behandling, skal du ikke have en henvisning fra din egen læge. Du har ret til tilskud fra sygesikringen, hvis du kan fremvise gyldigt sygesikringskort. Du kan se på kortet, hvilken sygesikringsgruppe, du tilhører.

Det vigtigt at du udfylder og medbringer Spørgeskema før 1. konsultationDet giver bedst mulighed for en optimal undersøgelse og behandling af din problemstilling.

Der er egenbetaling på kr. 500 ved 1. konsulation og kr. 350 ved de efterfølgende konsultationer.

Ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før den aftalte konsulation, kan der opkræves gebyr på kr. 250.


Private patienter/sundhedsforsikrings patienter

På grund af travlhed har vi desværre ikke mulighed for at se private patienter (dvs. patienter som selv vil betale for konsultation) og patienter med private sundhedsforsikringer.
Hvis du ønsker en tid hos os, skal du derfor have en henvisning fra din egen læge.